Facebook julkaisu kauden alkamisesta

Seuramme on 70-vuotiaana siinä iässä, että näinä aikoina kannattaa ottaa sittenkin hieman ”rauhallisemmin” juhlavuotena. Nyt pitää säilyttää joustavuus ja taipua tilanteeseen. Suunniteltu 70-vuotisjuhla on peruttu marraskuulta ja rajoitamme ainakin alkuun toimintaamme, jotta nähdään kuinka korona kaikkeen mahdollisesti vaikuttaa.

Kilparyhmät aloittavat harjoitukset ohjaajan omasta ilmoituksesta, vaikka kisatoimintaa ei välttämättä ole ainakaan syksyllä ollenkaan. Olkaa rohkeasti suoraan yhteydessä ryhmien ohjaajiin, jos lapsenne haluaisi aloittaa uuden harrastuksen. Ohjaajien yhteystiedot löytyvät kotisivuiltamme. Viime vuotiset temppukouluryhmät ja satutanssiryhmät aloittavat viikolla 36. Lisäämme tarkat aikataulut kotisivuillemme lähiaikoina, kun saamme parit asiat vielä varmistettua. Ryhmäkoot on pidettävä pieninä tilaan nähden, joten uusia harrastajia emme ota toistaiseksi satutanssitunneille mukaan. Aikuisten jumppatreenejä ja pienten lasten Tarzan&Ihmemaa jumppia emme nyt harmillisesti aloita ollenkaan. Toki satunnaisesti saatamme järjestää jotakin ja ehkä keväällä pystymme laajentamaan toimintaamme 😊

Ilmoittautumiset ja jäsenmaksut perimme vasta todennäköisesti loppuvuodesta, kun ollaan toivottavasti pystytty tarjoamaan edes nämä tunnit teille suunnitellusti.

Seuratkaa ilmoitteluamme tulevaisuuden suhteen ja ohjaajat pitävät omat ryhmänsä ajan tasalla mahdollisista muutoksista. Pysytään toivottavasti terveinä ja muistetaan pitää terveydestämme huoli liikkumalla monipuolisesti!

Speak Your Mind

*