Jäsenmaksut/Lisenssit

Jos sinä olet miettinyt uuden liikuntaharrastuksen aloittamista, niin tervetuloa jumppailemaan tunneillemme! Jumppaaminen kanssamme on edullista!

Jäsenmaksu kattaa syys- ja kevätkauden, yhdellä jäsenmaksulla saat osallistua vaikkapa kaikkiin ikäryhmäsi tunteihin.

 JÄSENMAKSUT:

 • aikuiset (yli 20v) 60€ / vuosi
 • lapset/nuoret 7-19v 60€ / vuosi
 • lapset alle 7v 60 € / vuosi
  • kilpaileville jäsenille 40€ lisämaksu perusmaksun lisäksi

Ilmoittautuminen ja jäsenmaksun maksaminen

Ilmoittautuminen tapahtuu myClub-palvelussa osoitteessa https://ahtarinvoimistelijat.myclub.fi/

◾ myClubin uudet käyttäjät, klikkaa ylläolevasta linkistä avautuvalla sivulla ilmoittaudu jäseneksi ja pääset täyttämään osallistujan tietoja, sekä luomaan itsellesi oman käyttäjätilin.
◾ Jos ilmoitat useamman lapsen, valitse ensimmäisen lapsen ilmoittautumisen tehtyä alasvetovalikosta rekisteröi uusi jäsentili ja pääset täyttämään toisen lapsen ilmoittautumisen.
◾ Tärkeää! Jos olet jo ennestään myClub-palvelun käyttäjä muun seuratoiminnan kautta, ilmoittautuminen tapahtuu samalla käyttäjätunnuksella. Lisää itsesi Ähtärin Voimistelijat ry:n jäseneksi kohdassa valitse seura.

Lue lisää myClub jäsenpalvelusta täällä!

Kilpailulisenssin ostamiseen Hoikasta pääset tästä!

Tunteihin saa aina tutustua ensin ilmaiseksi!


TÄRKEÄÄ TIETOA

 • Jumppareita ei ole vakuutettu seuran puolesta, huolehdittehan tapaturmavakuutukset kuntoon.
 • Harrasteryhmissä saa käydä kerran tutustumassa maksutta.
 • Laskut lähetetään ensimmäisen kerran jälkeen. Ilmoitathan meille (ahtarinvoimistelijat@gmail.com), mikäli lapsesi ei haluakaan osallistua toimintaan ja perumme ilmoittautumisen.
 • Laskut luodaan ja lähetetään seuran toimesta alkavan kauden toisella viikolla, mutta maksuvalvonta ja perintä on ulkoistettu Vismalle.
 • Lasku tulee antamaasi sähköpostiosoitteeseen (tarkista, että sähköpostiosoite on oikein!). Saat haettua laskun tiedot myös myclub-järjestelmän kautta kirjautumalla sisään.
 • Maksua ei palauteta kesken kauden lopettaneille.

Lisätietoa esimerkiksi Suomen Voimisteluliiton tarjoamasta edullisesta Pohjolan Jumppaturva-vakuutuksesta harrastejumppareille tai harraste- tai kilpailulisenssin ostamisesta Stara-ja Lumo-tapahtumiin löydät Suomen Voimisteluliiton sivuilta. Linkin sivuille löydät etusivun Suomen Voimisteluliiton logoa klikkaamalla. Kisaajilla on oltava jokin vakuutus voimassa. Jos kisaaja ei omista kilpailutilanteetkin kattavaa vakuutusta jo entuudestaan jostain vakuutusyhtiöstä, niin silloin lisenssi täytyy ostaa vakuutuksella.