Tiedote myClub-palvelun käyttöönotosta

Ähtärin Voimistelijat ry on ottanut käyttöönsä myClub-palvelun – ilmoittautuminen tulevalla kaudelle avautuu myClubissa 1.9.2022

myClub on urheiluseurojen jäsenpalvelu, jolla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, järjestömaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.

Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin (jäsentilin), jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi, saat laskut, jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti seuran avoimiin tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttasi. Useampi henkilö (esim. molemmat vanhemmat) voi hallinnoida yhtä jäsentiliä.

myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Seuramme suosittelee myClub-mobiilisovelluksen lataamista, jonka voi ladata maksutta sovelluskaupasta.

Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja.

Ilmoittautuminen tapahtuu myClub-palvelussa osoitteessa https://ahtarinvoimistelijat.myclub.fi/

◾ myClubin uudet käyttäjät, klikkaa ylläolevasta linkistä avautuvalla sivulla ilmoittaudu jäseneksi ja pääset täyttämään osallistujan tietoja, sekä luomaan itsellesi oman käyttäjätilin.
◾ Jos ilmoitat useamman lapsen, valitse ensimmäisen lapsen ilmoittautumisen tehtyä alasvetovalikosta rekisteröi uusi jäsentili ja pääset täyttämään toisen lapsen ilmoittautumisen.
◾ Tärkeää! Jos olet jo ennestään myClub-palvelun käyttäjä muun seuratoiminnan kautta, ilmoittautuminen tapahtuu samalla käyttäjätunnuksella. Kirjaudu sisään olemassa olevilla tunnuksilla ja lisää itsesi Ähtärin Voimistelijat ry:n jäseneksi kohdassa valitse seura.

 

Ohjeita myClubin käyttöön löydät täältä: https://help.myclub.fi

Mikäli sinulla on kysyttävää myClubista, voit ottaa yhteyttä myClub-vastaavaan:
Jenni-Kaisa Törö, jennikaisa.toro@gmail.com

Comments

  1. Tiina zhang sanoo:

    Lähteä lasku mulle sähköposti , ei löysi ilmoita paikka . Emmi ja milo , he ovat teidän eri ryhmässä

Speak Your Mind

*